MIDNATTSROPET 1962

Åter står vi på tröskeln till ett nytt år. 1961 ‘har på ett alldeles särskilt sätt givit oss ständiga påminnelser om att vi står inför tidsålderns avslutning.Det är med detta för ögonen vi önskat bringa ett väckelsens budskap genom vår tidning Midnattsropet. Tyvärr har vi icke kunnat ägna så mycken. uppmärksamhet åt tidningen som skulle varit önskvärt med tanke på den betydelse Midnattsropet redan visat sig i väckelsens tjänst. Andra uppgifter har tagit tid och krafter i anspråk. Men gives det oss ännu någon tid att verka kommer vi att lägga ner avsevärt mer arbete på denna missionsgren. Det gångna året har givit oss så många stimulerande erfarenheter. För att kunna missionera ytterligare och göra tidningen något större har vi beslutat höja prenumerationspriset för helår till 10 kr. Den som verkligen är gripen av tidningens budskap *har säkerligen ingenting att erinra ‘mot denna höjning. En syster i församlingen har lovat hjälpa oss med tidningens expedition, vilket givetvis kommer att ge oss större möjligheter för en mer kontinuerlig utgivning. Dessutom kommer det till flera bröder, som lovat oss medverkan för tidningens utgivning och spridning. Sprid Midnattsropet över allt där du drar fram! A. I.

Föregående inlägg GLÄDJENS BUDSKAP
Nästa inlägg ”Protest mot forsamlingsformalism”

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x