Bara Jesus är svaret!

Kan du säga när du lämnade dig åt Jesus?
-Vid 13 års ålder beslöt jag mig för att låta döpa mig, för jag ville leva för Jesus. Församlingslivet har alltid varit väldigt viktigt för mig. Och storfamiljsgemenskapen.
När du vittnar för någon om Jesus, vad säger du då?
-Jag måste säga att det viktigaste är att bli frälst. Den här jorden är på väg mot undergång. Människor kan ropa på andra gudar, men bara Jesus är svaret. Om man söker Jesus, finner man. Synd är att leva utan Gud. Jesus tog all vår synd på sig, och meningen med livet är att ha gemenskap med Gud.
Vad är din högsta önskan för framtiden?
-Att få leva för Jesus tillsammans med församlingen.

Föregående inlägg Det häftigaste är att resan med Jesus aldrig tar slut
Nästa inlägg Jag vill leva för Gud

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x