Tid för bön och omvändelse

En hälsning från Tore Björklund, Skepplanda

Jag har under några år känt mig manad att skriva och förmedla att det är hög tid för oss kristna att söka Jesus i bönen och i Ordet; och börja gå på hans väg. Många kristna församlingar har stannat upp. Man har blivit mer och mer anpassningsbara efter världens sätt att leva. Verksamheten rullar på som om allt skulle vara bra, men bönen har tystnat. Guds ord ifrågasätts och ivern att vinna människor för Jesus och det himmelska riket har mattats av.
Nej, det är hög tid att stå upp för JESUS, vara salt och ljus i en dödsdömd värld. Så nu kallar Jesus oss att gå ut till de förlorade människorna och förmedla omvändelse- och frälsningsbudskapet.
Jesus säger i Johannes 4:35:

– Men se, jag säger eder: Lyften upp edra ögon, och sen på fälten, huru de hava vitnat till skörd.

Tiden hastar.
JESUS SKALL KOMMA IGEN.
Jesus säger själv i Matteus 24:

– Ty såsom det skedde på Noas tid, så skall det ske vid människosonens tillkommelse.

Läs gärna Matteus 24:1-51.
Så hur var det på Noas tid?

– Men jorden blev alltmer fördärvad för Guds åsyn, och jorden uppfylldes av våld. Och Gud såg att jorden var fördärvad, eftersom allt kött vandrade i fördärv på jorden (1 Mos 6:11-12:).

Läs mer om Noa i 1 Moseboken 6:5-21.
Ja, här står vi inför tidernas största händelse: att Jesus skall komma igen! Vilken uppgift vi har att ropa ut denna sanning att Jesus kommer. Så låt oss följa Jesus på hans smala väg! Vi som är kristna tillhör ju inte denna värld, utan är medborgare i Guds rike. Vi är på genomresa och snart, i ett nu, skall Jesus komma och hämta oss hem. Det är som om hösten, när flyttfåglarna samlas. Kylan och mörkret är i antågande, men så, i ett nu så lyfter de till varmare länder.
Låt oss inte fastna här i världen, utan vara redo när Jesus kommer!

Glädjande är att man hör mer och mer att det uppstår bönegrupper och bibelgrupper lite överallt i vårt land; i församlingar, men också i hemmen, bland människor som inser tidens allvar. Hoppas detta också skall spridas till fler församlingar och kristna i landet. Jag hoppas på en riktig väckelse, där många skall bli frälsta. Amen.

Föregående inlägg Midnattsropet nr 3 2017
Nästa inlägg Jesus kommer! – ännu mer aktuellt idag

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x