Elden brinner!

Vittnesbörd av Börje Hoff

Frid kära vänner!
Det har varit underbart att vara här en vecka. Jag och min fru trivs så underbart fint. Jag tänker på gamla vänner. Man har varit med så länge nu så man börjar bli ett inventarium. Jag tänker på första sången vi sjöng, som Aage Samuelsen hade skrivit. När jag blev frälst i Maranata, 1965, då fick jag tillfälle att vara med Aage och åka runt i Norge och ha möten. Det var en fantastiskt underbar tid. Han var ju en väldig sångförfattare, men han var också en väldig evangelist. Man fick se mycket under och tecken på hans möten. Så det är fantastiskt roligt att få vara med i den här rörelsen och se att fortfarande brinner elden, den har inte slocknat.
Jag är väldigt glad just för den här veckan. Jag har fått nåden att föra en man till Kristus här i Sundbyberg. En som jag har bearbetat i flera år, och han har tagit emot Jesus nu. Det känns jätteunderbart! Allt som vi sår, det ger skörd. Vi måste fortsätta vittna för människorna om Jesus. Vi sitter inne med en sanning som inte många har förstått och vi lever ju i en tid som är så nära Jesu tillkommelse. Man behöver bara titta på nyheterna så ser man hur Bibelns profetior går i uppfyllelse. Jag tror att Jesus kommer snart och jag vill vara med den sista tiden och bringa in den sista skörden.
Det ska bli underbart att se Jesus när han kommer. Den här kärleken som vi har fått uppleva i frälsningen, den håller. Den håller i alla år. Och det är en underbar nåd att få vara med på vägen, att jag inte har gått fel.

Föregående inlägg Midnattsropet nr 4 2017
Nästa inlägg Vägbrytaren

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x