Sagt om Midnattsropet

Sagt om Midnattsropet Så får vi tacka för Midnattsropet. Vi tycker mycket om denna tidning. Den är lättläst och uppbygglig i andligt hänseende, så den vill vi nog ha i fortsättningen. B. S. G. Tackar så hjärtligt för två ex. av Midnattsropet, som jag är mycket nöjd med. Det är en stor glädje för oss, som längtar efter mera av Gud, att denna tidning kommit till. E. J. Har idag mottagit tidningen Midnattsropet. Har redan läst igenom den. I mitt inre har ett tack och lov till Herren framsprungit vid genomläsandet av densamma. Tidningen har givits en mycket tilltalande utstyrsel. Stjärnhimlen på omslaget talar om Guds väldiga storhet och makt, löftesstjärnorna som inger tro och förtröstan till Jesus. Han skall säkerligen välsigna denna tidning på ett rikt och härligt sätt, om den i fortsättningen blir genomsyrad av samma härliga Guds Ande, som präglar dess första nummer. Basunerna, som signalerar att Brudgummen kommer blir ett väckelserop, analogt med tidningens innehåll. Ett är säkert, Midnattsropet kommer att bli ett språkrör från den himmelska världen, ett av Gud användbart redskap om den i fortsättningen är lyhörd för vad Anden säger i församlingen. D.

Föregående inlägg De tio jungrurna
Nästa inlägg

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x