Kristdemokrat – vad är det?

Kortnytt av Stina Fridolfsson

Göran Hägglund försäkrar att kvinnor som bor i länder med en lagstiftning som värnar om de ofödda barnen, ska vara välkomna till Sverige för att få utföra abort. Dessutom bedyrar han att tiden för hur långt graviditeten får vara gången vid en abort inte ska förkortas, vilket många har vädjat om. Generalsekreteraren för organisationen Ja till Livet uttryckte sin besvikelse över att Kd:s partiledare har en sådan hållning.-Jag har svårt att tro att han har sina medlemmars och väljares stöd, sa han i Kyrkans Tidning.Och insändare i olika tidningar bekräftar denna förmodan.

Föregående inlägg Jesus är svaret för Rumänien!
Nästa inlägg Ulf Ekman trivs i mässhake

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x