Inte religion – men ett liv!

Vittnesbörd av Jonatan Asprusten

Jag vill läsa en väldigt känd psalm från bibeln. Det är psalm 23. Där står det:

-HERREN är min herde, mig skall intet fattas.
-Han låter mig vila på gröna ängar, han för mig till vatten där jag finner ro.
-Han vederkvicker min själ, han leder mig på rätta vägar för sitt namns skull. Om jag än vandrar i dödsskuggans dal, fruktar jag intet ont, ty du är med mig. Din käpp och stav de tröstar mig.
-Du dukar för mig ett bord i mina ovänners åsyn. Du smörjer mitt huvud med olja och låter min bägare flöda över. Idel godhet och nåd skall följa mig i alla mina livsdagar, och jag skall bo i HERRENS hus evinnerligen.

Det är min Jesus som säger så här. Det är han som leder dig till vilans vatten. Om du känner att du inte har någon vila i det här livet eller att det stormar runt omkring dig, så kan han leda till vilans vatten, som det står här. Det som talas om här är ingen religion, det är ett liv vi kan ha. Det är liv i Jesus.

Föregående inlägg Korsets budskap i den religiösa förvirringens tid
Nästa inlägg Vad kan jag göra för att bli frälst?

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x