Nya skolhuset i Palavé

Text: Zebastian Vidén

För lite drygt två månader sedan togs de första spadtagen till ett av de två hus som är planerade i Palavè. Arbetet med huset som är planerat för skolarbetet håller i skrivande stund på att avslutas. Dörrar och fönster är på plats, målningen är i full gång, och vad som sedan återstår är dragningen av elektricitet och vad som hör till det.
Det har varit två händelserika månader som började med den absolut tyngsta delen; grävandet av en stabil grund. Tungt men absolut nödvändigt. Sedan så har väggarna byggts upp.
Sten för sten och bit för bit har vi fått se hur huset tagit form, och med början nästa termin räknar vi med att kunna nyttja det nya skolhuset.

I januari räknar vi även med att komma igång med byggandet av det andra huset. Huset som är tänkt att användas till församlingens möten samt medicinska mottagningar kommer att bli till stor välsignelse, då den nuvarande lokalen alltför ofta inte räcker till, och många mötesbesökare blir sittande eller stående utanför.
Vi tackar Gud för de möjligheter och välsignelser Han har givit oss, och ber att det vi blivit satta att förvalta förmeras till hans ära.

Föregående inlägg Ett orättfärdighetens offer
Nästa inlägg Ge mig ditt hjärta

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x