Med Kristusfokuserat budskap på bokmässan

Text: Zebastian Vidén
Maranataförsamlingens förlag Bällsta Mediacenter ställde i år, liksom tidigare, ut på Bok & Biblio-teksmässan i Göteborg. Mässan som hade ca 100 000 besökare hade i år temat ”Tre länder – ett språk, Tyskland, Österrike och Schweiz”.
Bällsta Mediacenters monter pryddes av flera skyltar med namnet Jesus i fokus, och med rubrikerna ”Vem var han?”, ”Vem är han?”, ”Vad gjorde han?” med mera. Det var en viktig och nödvändig påminnelse till mässans många besökare – om evigheten som är lagd i människan och om det absolut viktigaste val en människa kan göra i sitt liv; ”Vad ska jag göra med Jesus?”.
Vi tackar Gud för möjligheten vi fick att så ut hans ord, och vet att Guds ord aldrig återvänder fåfängt.

Föregående inlägg Korset och efterföljelsen i sant lärjungaskap
Nästa inlägg Bed! Sök! Klappa på!

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x