Att vara frälst

Hälsning från Marita Leijonhufvud i Örebro

Du kanske kallar dig frälst. Tänker att när du en gång  har tagit emot Jesus så gäller det livet ut. Det är sant. Men det betyder inte ”en gång frälst alltid frälst”. Du kanske har timliga omsorger, försummad bibelläs-
ning och bön eller utebliven församlingsgemenskap. I Hebréerbrevet 10:25 står det. ”Låt oss inte överge våra egna sammankomster.” Allt detta vill föra dig bort från Jesus och tron. Du tänker att det inte är så farligt. Känner dig inte som ”avfälling”! Att du i alla fall är frälst! Men du märker inte att den onde har fått fotfäste i dig; att han är en tjuv och bara vill slakta och förgöra. (Johannes 10:10)
Om det här är din situation så fly till Jesus och be om förlåtelse. Om du ångrar dig så förlåter han dig och renar dig från alla synder. Jesus är nådefull och du ska få uppleva att han ger dig sann glädje och frid i fullt mått. Lita på Jesus. Det är värt sitt pris att följa Honom.

GUD VÄLSIGNE DIG
Marita Leijonhufvud

Föregående inlägg Sven Inge Johansson i Örebro hälsar
Nästa inlägg Everybody Hallelujah!

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x