Dags för biblioteken att hbt-certifieras

Flera av landets vårdinrättningar, ungdomsmottagningar, elevhälsan, tandläkarmottagningar med flera har en sak gemensamt. De är specialutbildade och godkända av statligt finansierade RFSL i hbt-frågor. Målet är att få så många som möjligt att gå deras kurs och skriva under på den människosyn RFSL står för, där direkta abnormiteter upphöjs till norm. Senast i raden står nu biblioteket i Hallonbergen i kö för att erhålla det åtråvärda certifikatet. Bland annat ska all personal efter kursen ha fått lära sig ett nytt genustänkande, där gränserna mellan könen utraderas och där familjen med äktenskapet som grund klassas som en bisak.

Föregående inlägg Föräldrar flyr Sverige
Nästa inlägg Evangelium befriar!

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x