-Precis idag har jag varit frälst i 40 år!

Vittnesbörd Lena Vidén:

Lena, vet du av något speciellt tillfälle då du lämnade dig åt Gud?
-Precis idag har jag varit frälst i 40 år! Jag var 12 år, det var tältmöten och sångarna sjöng: ”Skall du få vara med i stora vita skaran inför tronen…” Jag satt i mötet, och var inte säker. Då kom någon och frågade om jag ville bli frälst, och så bad de för mig. Jag döptes någon vecka senare. Tron är ett litet frö som måste växa till. Det gäller att få näring från bibeln. Ta fasta på Ordet. Jag har aldrig ångrat att jag följt Jesus. 
Du gifte dig sedan och fick åtta barn. Hur har det gått?
-Ja, då behöver man verkligen Jesus! Det står ju i bibeln om frälsning genom barnafödande. Man får ju ofta oroa sig för barnen, och då vänder man sig till Gud.
Vad skulle du vilja säga till en människa som du vill vinna för Jesus?
-Det finns ingen trygghet utom Jesus. Folk vill tjäna pengar och få trygghet. Men det håller inte. Den ende man kan lita på är Jesus. Ju längre man lever, känner man mera starkt att det finns ingen glädje och frid som hos Jesus. Människor söker på fel ställen. Man behöver frid inombords, och frid i hjärtat får man bara hos Jesus!
Föregående inlägg JESUS KOMMER
Nästa inlägg En tung börda försvann!

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x