Saxat om barnen och skolan

Text: Berno Vidén

Protester mot könsneutral ideologi i Italiens skolor
”I skolan berättar de för mina barn om familjer bestående av två pappor eller två mammor, utan att be föräldrarna om tillåtelse.”  Hundratusentals italienare protesterade framför det italienska parlamentet i Rom mot denna störning som är ”farligt och fel” för hela samhället. Många var de som uttryckte sin oro och oenighet mot lagförslaget om att införa en könsneutral ideologi i skolorna. Piazza San Giovanni fylldes till brädden av människor med affischer och flaggor i händerna, för att försvara sina rättigheter, under parollen ”Familjen kommer att rädda världen”. Källa: Impacto


Förförelse i skolan
RFSU har alltför länge haft tillgång till skolorna för att sprida sin sexpropaganda till barnen, skriver tidskriften Flammor.  Lektionerna är så ljusskygga att inte ens lärarna tillåts närvara. RFSU-handledare påtvingar eleverna ett nytt pornografiskt material som detaljrikt visar utövandet av gränslös hetero-, homo-  och gruppsex. Barnens föräldrar ska inte heller upplysas om vad deras barn utsätts för av de sexfixerade informatörerna från RFSU, skriver Holger Nilsson.

Yoga i skolan
Att ha skolavslutning i kyrkan framställs som en katastrof för barnen men däremot att praktisera yoga på lektionstid är godkänt och inget att oroa sig för. På skolyoga.se ställs frågan: Varför Skolyoga? Nästa mening lyder: ”Skolyoga integrerar yoga i skolor och förskolor, genom att utbilda pedagoger i barnyoga och ledarskap.”
Det är Flammor som varnande lyfter fram utvecklingen och ifrågasätter yogans plats i en så kallad objektiv skola. Enligt professor Johannes Aagard vid Dialogcentret i Århus, Danmark, så finns det inga neutrala tekniker i yoga. ”Yoga är hinduism” säger professor Subhas Tiwari på Hindu University of America, och tidskriften Hinduism Today fastslår att ”Hinduism är själen i yoga”.
Flammor citerar även R. Maharaj ur boken En gurus död, som med sin erfarenhet av yoga säger: ”Påståendet att yoga inte är religion är fullständigt felaktigt. Yoga är en religiös handling. Det finns ingen yoga utan andliga inslag.”

Föregående inlägg Jesus kommer! Hur påverkar det din vardag?
Nästa inlägg Kampen för barnens bästa

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x