Håll ut!

Vittnesbörd från höstens bibelskola
Jakob Hafsahl

Jag vill bara dela med en vers som jag har fått anledning att tro ska fram här. Det är en vers från en underbar psalm, det är den fjärde versen i psalm 27:

– Ett har jag begärt av Herren, 
detta söker jag:
 att få bo i Herrens hus i alla mina livsdagar, för att se Herrens ljuvlighet
 och söka honom i hans tempel.

Jag vet inte om du har varit med i alla år, är nyfrälst, eller om du nyligen har kommit tillbaka, men det är inte en självklarhet i den här mörka världen vi lever i att alla håller ut. Vi sjöng här en sång, jag blev så gripen av: ”Vi sågo så många fallna i drabbningens dån och brak.” Det är många som har fallit. Men du får ha den här bönen och söka efter att få vara i Herrens hus i alla dina livsdagar.
En annan översättning lyder: ”… och önskar det innerligt”. Jag blev så glad när vi sjöng den sista versen, ”Stå stark, släpp aldrig taget och du ska se till slut att Kristus vinner slaget åt den som håller ut.” Amen.
Det finns seger i Jesus! Håll ut, för han kommer snart!

Föregående inlägg Maranata – Mitt öde (del 2)
Nästa inlägg Gud svarade!

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x