Vittnesbörd av Lena Vidén

Jag är så glad över att få vandra med Jesus. Ända sedan jag var barn har jag fått tillhöra honom och min önskan är att alla människor ska få höra om Jesus, han som är Vägen, Sanningen och Livet. Om du vandrar med honom så kan han alltid hjälpa dig, i livets alla situationer. Alla hamnar vi i svårigheter. Jesus kan uppenbara sig för ditt hjärta och tala till dig. Han vill leda dig och hjälpa dig. För den som sätter sin tillit till honom har han gjort i ordning en plats, en stad, dit alla kan få komma. Det är något vi väntar på, vi som har upplevt Jesus. Vi vet att han kommer snart och hämtar alla dem som hör honom till. Det är så enkelt. Åkalla Jesu namn så är han där. Han är dig närmare än du tror.

Föregående inlägg Lena Vidén – en Herrens tjänarinna har fått hembud
Nästa inlägg Bönens hemlighet

Relaterade inlägg