Med Jesus i vardagen

Vittnesbörd av Gertrud Karlsson

Det bästa som finns är att gå med Jesus i vardagen. Jag bor i Stockholm och då vi där går med Jesus behöver vi inte vara sysslolösa. Det finns arbete för oss alla. Du som tänker att du kanske inte kan göra något för Jesus, att du är för ung eller för gammal; Jesus behöver dig där du går fram i vardagen.

Jag har till exempel fått traktater av en broder som jag gärna sprider, och det hoppas jag att jag ska få fortsätta med länge till.

För en tid sedan därhemma i min vardag fick jag se en polisbil ute på gatan. Utan att reflektera och tänka efter gick jag dit och fram till dem, och så kom tanken: Vad har jag nu gjort?! Men polismannen vevade ner bilrutan och frågade: ”Vad kan vi hjälpa dig med.”

”Ni behöver inte hjälpa mig”, svarade jag. ”Jag vill bara berätta för er att jag ber till Gud för er. Ni har så mycket att göra här i Stockholm.”

”Vad bra! Fortsätt med det”, svarade de båda poliserna.

Hjälp oss Jesus att fortsätta tala med människorna om dig. Gör oss mer frimodiga och led oss där vi går fram i vår vardag. Amen.

Föregående inlägg “Må edert ljus lysa inför människorna”
Nästa inlägg Vi har inte mycket tid kvar 
– Jesus kommer!

Relaterade inlägg