Jesus, fyll oss med din helige Ande

Vittnesbörd av Ingegerd Fredriksson

Det finns ett rop inom mig: Jesus, fyll oss med din helige Ande så att vi får nöd för människor. Det är så mörkt i tiden och det finns ingen utväg, men vi har svaret: Jesus Kristus är hoppet för alla människor.

Vi har blivit lite bekväma nu under pandemin och har inte varit ute så mycket och evangeliserat. Men Gud är densamme som fordom och vi får ta nya tag och be att Gud fyller oss med sin Ande så att vi får börja tänka på ett nytt sätt och nå ut med budskapet om Jesus som är världens enda hopp.

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv.

Det är den största kärleken som finns över hela jorden och vi får ta del av den. Jag ber till Gud att vi ska bli berörda så att vi får med oss flera till himlen. Målet är att komma ut med evangelium den korta tid som är kvar. Det står så gripande i en sång vi brukar sjunga: ”Marantaropet ljuder, till en trasig värld det bjuder.Kom till Jesus, liv han giver, och snart du hemma är.”

Föregående inlägg Vi har inte mycket tid kvar 
– Jesus kommer!
Nästa inlägg Utanför lägret (del 1)

Relaterade inlägg