Nådens bro

I detta nummer finns en sång skriven av Camilla Eliasson.
Här berättar hon om hur sången kom till.

Vittnesbörd av Camilla Eliasson

Jag läste en gång att frälsningen är som en bro som sträcker sig mellan Gud och människor. Men för att du ska kunna komma till Gud måste du våga gå över bron. Du måste lita på honom som byggt bron och ta ett steg. Först då kommer du se att den håller.

På missionsfältet mötte jag en gång en kvinna som i många år närmat sig Jesus, men utan att våga ta det sista steget. “Jag är inte god nog”, sa hon, “det kommer inte att fungera för mig”. Med henne i tankarna skrev jag sången Nådens bro och la till en önskan för min vän i sista versen – “tenk om jeg får se deg der!”

Men några månader senare tog hon steget fullt ut och blev frälst. Då tog jag fram sången igen och ändrade strofen till “Tenk at jeg skal se deg der!” Och full av glädje konstaterade jag att frälsningens bro håller för alla som sätter sin fot på den.

Våga satsa på Jesus. Han har aldrig svikit.

Föregående inlägg Nådens bro
Nästa inlägg Den stora kärlekshistorien

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x