Midnattsropet

Vi beklagar, att detta nummer kommer så sent, men bristande tid har gjort att vi ej hunnit få arbetet med tidningen klart tidigare. Nästa nummer hoppas vi ha färdigt från trycket under den första halvdelen av mars. Tack kära vänner för uppmuntrande brev, som vi fått från er. Det är glädjande att höra att tidningen fått vara till uppvaknande och välsignelse för själar, som hamnat i nödläge. Tyvärr har det klickat något med distributionen, men vi gör allt vad vi kan för att reparera den skadan. Finns det ännu någon av Våra prenumeranter, som icke har fått föregående nummer av tidningen, så skall vi sända den till er omgående om ni är Vänliga att ge oss ett meddelande därom. A. I.

Föregående inlägg Verka, ty natten kommer!
Nästa inlägg FÖRNYELSEVÄCKELSE

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x