Brev till de nyfrälsta!

Brev till de nyfrälsta! Jesus älskar dig, han har omsorg om dig, han förstår dig, ja, han är din allra bäste vän. Han förmår att göra dig starkare för varje dag till både ande, själ och kropp. Giv dig helt i Guds hand, han förmår bevara dig hela livet ut. Tala om för honom precis hur du har det. Tala om för honom din människofruktan, din ängslan, din dåliga kristendom. Herren hjälper i allt, lovat vare hans härliga namn! Tacka Jesus för friden i din själ och att du av idel nåd får vara Guds älskade barn. Låt ditt hjärta ständigt vara öppet i bön till din Fader i himmelen. Han håller din svaga hand i sin starka och leder dig genom alla faror ända hem. Läs din bibel ‘varje dag. Där uppenbarar Herren vägen du skall vandra i hans efterföljd. Lyd Andens manande röst och tag steg som han ger ljus över. Följ Herren Jesus i dopets grav, så får du stå upp till en ny skapelse i Jesus Kristus, allt det gamla skall begravas. Du är född på nytt och allt det gamla är förgånget. Dina synder kommer han icke mer ihåg. Lev i denna glada förvissning dag för dag. Sök uppfyllelsen av den helige Ande. Gå sedan ut med ett brinnande hjärta och vinn andra för Kristus. K onnngens ärende Imstnr/ Tiden är kort innan Jesus kommer tillbaka för att hämta sin dyrköpta brud. Låt denna sanning uppfylla ditt hjärta. Andens svärd det biter än, om det föres utav kvinnor eller män. ”Modiga gån framåt, vi måste föra fram, syndare av alla slag till korsets helga stam. Rik och fattig ock, ja, varje syndens slav. Jesus vill förlåta allt och två var fläck utav.” Med fridshälsning C. C.

Föregående inlägg Evangeliseringsglimtar från Kenya
Nästa inlägg BEKLÄDDA MED KRAFT

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x