Vakna upp

”Jag känner dina gärningar; du är varken varm eller kall.” Uppb. 3:15. Vår Gud är ordningens Gud. Han är också en förtärande eld, och därför gör han sina tjänare till eldslågor. Dem som är villiga att bli tända av honom. Det finns bara två vägar att välja under år 1962. Antingen skall du vara varm eller wkall. Skall du fortsätta att vara ljum och liknöjd :och vandra din breda väg utan Guds välsignelse och utan Gud och *hopp .för evigheten? Eller skall du börja “med Jesus och gå den smala väg, som leder hem? Då får du uppleva lidande och förakt, men tänk, vilka rika välsignelser du får; underbar frid i din själ i liv och död. Du får Andens gåvor och Guds välsige nelse över ditt liv. Det är så många som bär det kristna namnet i vår tid, men bara följer med på avstånd. De har ett sken, men äger inte Andens kraft. De vet inte, om de är frälsta eller ej. Men tänk, hur härligt att kunna säga: ”Vi är nu Guds barn, Anden vittnar med vår ande att vi äger kontakt med Jesus.” Har du det inte så böj dig då i dag och tag emot denna kraft, som de heliga haft. 0, du fruktande själ, fatta mod. I Uppenbarelseboken 3:18 har vi ett härligt recept på, hur vi skall göra i Joh. 1: 12, 13 omtalas resultatet. Vad som än möter dig under detta år, behöver du då ej frukta. Herren är med dig. Bekänn din Gud i vardagslivet! Då är du ljus och salt. Amen! Allan Andersson.

Föregående inlägg Petrus’ liv
Nästa inlägg Barnaskap som förpliktar

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x