Från Falköping, Örnsköldsvik och Kärrsjö

Det är underbart att vara med i denna väckelse och se, vad Gud har i beredskap åt alla dem, som med längtan söker sig fram till honom. Jag har fått uppleva, att det är en verklighet, vad som står i I-Iebr. 13: 8 att ”Jesus Kristus är den-samme i går och i dag så ock i evighet.”

Om vi går ut ‘helt och fullt på hans löften, så är han trofast och rå-ttfärd’ig och står bakom sina löften. Detta kan innebära, att du får göra såsom Abraham. Du får kanske offra din son eller dina nära och kära, men då du har givit offret, kommer Gud att giva dig dubbelt igen.

Vi var något missmodiga först, för att ingen tältplats hade kunnat ordnas -i Falköping. Men Gud kom och fyllde några av ungdomarna i församlingen med inspiration, sedan de varin med i Nässjö och sett, vad Gud gjorde där, när man ‘handlade i tro. Vi började undra, om det ej fanns någon möjlighet att få tältplats i Falköping. Vi fick löfte av broder Erik Gunnar Eriksson, att han skulle komma och hjälpa oss med mötena. Vi åkte därför ut en kväll för att söka efter en lämplig plats för tältmöten, och vi fann en mycket bra plats. Så ringde vi och hörde, om vi kunde få hyra den. Det gick bra och allt ordnade sig med detsamma.

– Jag tror, att det var Guds ledning. Vi tackar Gud, för att det finns människor, som vill gå Guds ärenden.

Under tältserien fick vi god hjälp från Jönköping med sång och vittnesbörd, bl. a. var broder Gösta Öman med fru med och förkunnade trons budskap i Ande och kraft. På torsdagskvällen predikade broder Erik Gunnar Eriksson. Det var ett sällsamt möte, då vi förnam, att det skedde något särskilt i andevärlden. Det finns långtande själar över hela vårt lan-d. Ära vare Jesus! På söndagskvällen blev en syster plötsligt sjuk, men bröderna ‘bad till Gud för henne, och Jesus grep in och helade henne. Jesus skall ha all ära! Han är förvisso densamme.

Syster Miriam Wångehag och jag har under vår semester haft glädjen att få vara med på underbara möten, ‘där vi förnummit Guds rika välsignelse. Vi besökte broder Erik Gunnar Eriksson och hans hustru Karin i deras hem i Kårrsjö norr om Örnsköldsvik och fick då vara med på avslutningsmötena i en serie, som broder Eriksson höll i sin hemförsarnling. Herren stadfåste sitt ord och gav långtande själar nytt mod. Vi var också i Örnsköldsvik, och även där var en skara samlad för att lyssna till det frigörande evangeliet. Till detta möte kom även broder Henning Thulin med fru samt en nyfrålst broder från Norrbyberg i Lycksele. Det var en resa på över femtio mil. I sanning, längtan efter Gud och efter syskongemenskap är stor i Maranata-VåckelSen.

Vi förnimmer, att Gud vill väcka människor i hela vårt land, innan han *kommer på skyn för att ‘hämta den skara, som är redo att möta honom. Ära vare Jesus! Det är bara Guds väldiga nåd, att vi får vara med, och att vi i någon mån får tjäna honom, som har gjort allt för oss.

Inga Hall 

Föregående inlägg Falsk och sann förkunnelse
Nästa inlägg Högljudd lovsång polisbevakas

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x