Mitt vittnesbörd

Lennart Persheim 

Gud gör under 

Vill Maranata-tidningen tala om vad Jesus gjort i mitt unga liv?

I Örebroekonferensen i sommar mötte Gud mig så underbart. En lördagkväll var Guds kraft utgjuten mäktig. En syster sjöng en sång. Kören löd, ”Skall du Väl lyftas upp mot skyn i härlighet och ljus, och slippa vedermödans nöd och natt. Skall du i sången stämma in uti din Faders hus, där aldrig mer en stjärna lyser matt.”

Jag blev oerhört gripen av sången. Kände mej ej redo inför mötet på skyn. Jag gick fram och böjde mig. Bad till Gud om förlåtelse. Fick uppleva frälsningfröjd och ett dop i den Helige Ande. Fick också lägga fram min nöd inför Herren om mitt medfödda sköldkörtelfel, som hindrar min utveckling och nu tror jag att Gud skall göra mig fullt frisk.

Jesus har även hjälpt mig med ett stadigt arbete, har snälla och förstående kamrater. Jag får vittna för dem, att livet med Herren är underbart att leva. Gud skall hjälpa oss att Vi verkligen lever ett Kristus-liv på våra arbetsplatser, så de ofrälsta får se att vi äger glädje i Herren.

Gud har frigjort mig. Har fått vilan i Honom, den äkta glädjen, lovsången i Anden och bönens kraft. Tackar Jesus för väckelsen som bryter fram. Tycker om Maranata-mötena. Trivs där det är liv och övernog. Där själar blir frälsta, döpta i vatten, andedöpta och får nådegåvor. Då fröjdas man storligen. Ty när Guds kraft kommer i rörelse och under sker, då måste ondskans andemakter ge vika. Ära. Halleluja!

Jesus Kristus är densamme i går, i dag, och i evighet. Amen!

Maranata-broder 

.

Föregående inlägg En förvandling underbar
Nästa inlägg Intervju med Målle Lindberg Växsjö

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x