Dop i Jönköping

OBS! Denna text är konverterad till sökbar text med s.k. OCR-teknologi. Det innebär tyvärr att det finns väldigt många bokstäver och andra tecken som hamnar fel. Vår förhoppning är dock att texten ska vara begriplig. Är det något sammanhang du absolut inte får ihop, så är rådet att kolla i PDF-versionen av respektive nummer.


Maranata-församlmgen i _lönköping hade onsdagen den 28 nov. doprförrättnêing varvid två vänner Idöptes li vattenlden transportabla dopbass’angen. I mötet, som hade samlat mycket folk, vittnade Gösta Öman, Birgitta Axling, Gunnel Dahlgren och Donald Bergagård, som också var dopförrättare. Sångarnsa från Falköping medverkade tillsammans med församlingens egna ‘krafter samt tre ungdomar från Norge. En underbar väekelsens Ande är wtgjuten över församlingen.

Föregående inlägg Dop i Maranata Göteborg
Nästa inlägg Första Maranata-mötet i Vaggeryd

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x