Första Maranata-mötet i Vaggeryd

OBS! Denna text är konverterad till sökbar text med s.k. OCR-teknologi. Det innebär tyvärr att det finns väldigt många bokstäver och andra tecken som hamnar fel. Vår förhoppning är dock att texten ska vara begriplig. Är det något sammanhang du absolut inte får ihop, så är rådet att kolla i PDF-versionen av respektive nummer.Donald Bergagård

Det var omkring 250 personer samlade i det första mötet i Vaggeryd, rtorsda’gen den 6 dec. En mäktig ande var verksam redan i börjar av mötet. Broder Gösta Oman låste Guds ord, vittnade oeh nog med böneämnen ooh tacksageseåmnen. I mötet som leddes av Josef Granstrand, sjöng Bernt Martinsson sången: Väckelsen är här. Donald Bergagård predikade från 1 Sam. 3:1-4, Upp. 3:14-2Q, och talade om hur allvarligt det är art förlora sin andliga syn, men hur man skall återfå den, så man kan se klart vad som är Guds väg och vilja. Sångarna från Jönköping medverkade. Många var glada för besöket och bad oss *snart (komma igen. Vi *tror att Gud skall göra stora ning ›i Vaggeryd. Människor lånwgtar ,efter den gudomliga uppenbarelsen. Jesus kommer snart. Maranata!
D. Bergagård

Föregående inlägg Dop i Jönköping
Nästa inlägg Mitt vittnesbörd

Relaterade inlägg