Dop i Maranata Göteborg

OBS! Denna text är konverterad till sökbar text med s.k. OCR-teknologi. Det innebär tyvärr att det finns väldigt många bokstäver och andra tecken som hamnar fel. Vår förhoppning är dock att texten ska vara begriplig. Är det något sammanhang du absolut inte får ihop, så är rådet att kolla i PDF-versionen av respektive nummer.


Donald Bergagård

Maramata-försazmlringen I ‘ade dopförrä’ttnrinvg söndagen den 1 dec. i Lundbybadet, Göteborg. Sju nyfrälsta döptes av Enoclh Carlsson. Flera hade kommit för att lyssna odh se på denna bilbl
Gud verkar på ett underbart sätt i Göteborg. Det har varit mycket kamp och strid, men det ser ut att gå framåt i en härlig seger. Väckelsens eld brinner. Själar blir frälsta, döpt-a i Anden och döpta i vatten och sjuka blir hel’aide. Gud är denasamme som fordom. Enoeh Carlsson kämpar troget Herrens strid och Guds ord har framgång. Amen.

D. Bergagård

Föregående inlägg UTANFÖR LÄGRET
Nästa inlägg Dop i Jönköping

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x