Vittnesbörd av Jan-Åke Larsson

Gud är outrannsaklig. Har i fem års tid lidit av fruktansvärd nervvärk i halva delen av huvudet. Vänner av alla slag har bett för mig och smort mig med olja. Ingenting har hjälpt. Jag har gått på olika mediciner som dövat nervsystemet och gjort mig till en halv människa. Minnet sviktade och jag levde som i en bubbla, distansierad från omgivningen.Natten till den 21 oktober fick jag ett tilltal från Herren från Gal. 5:1, om att vara fria när Kristus har frigjort oss, samt ordet att han sänder sitt ord och botar dem. Två gånger den natten kom tilltalet. Vaknar på morgonen helt befriad från värken.När jag skriver detta vittnesbörd så håller Guds helande fortfarande. I Jesu sår har vi fått läkedom. Underbart att få leva med Herren och verka för honom tills Han kommer åter. Det inte handpåläggning och välmenande böner kunde åstadkomma, gjorde Jesus genom den Helige Andes tilltal! All ära till Honom som har makt att befria och hela.Fridshälsningar, Jan Åke Larsson, Ramsbergnn

Föregående inlägg Nyfrälsta och nydöpta
Nästa inlägg Jag vill ha Jesus!

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x