Att vara med Jesus

Vittnesbörd av Emanuel Johansson

Jag kom att tänka på vad man sade om lärjungarna vid ett tillfälle. Man kom ihåg att de hade varit med Jesus. Och det tror jag är helt avgörande för vår identitet. Vill vi likbildas med och ha vår identitet med Jesus, så ska vi vara med Jesus. Det är en väg för oss. Visst är det en annorlunda väg att välja Jesus. Det handlar hela tiden om att göra val. För mig har det inte inneburit att göra uppbrott från ett annat sammanhang, utan det har istället varit ett val att inte gå in i det etablerade samhällets system, eller hur man nu kan uttrycka det. Gud är med och det finns en framkomlig väg. Låt oss gå vidare med det Gud har visat oss hittills, och ta steg i tro. Amen.

Föregående inlägg Skolans totalitära mål
Nästa inlägg Korsets budskap

Relaterade inlägg