Arne Imsen orienterar och appellerar

Ur Midnattsropet 1,2,3 1984

Vi vägrar att anpassa oss till ett subventions- och mutsystem, och det måste, som alla säkerligen förstår, innebära mycket stora påfrestningar i ett allt hårdare ekonomiskt klimat med kompromiss- och kapitulationsvillkor för bidragsmottagarna – ända till självutplåning.
Bästa vänner, vi gör vårt yttersta med de små resurser vi har; under mycket arbete och stora ansträngningar. Och vi gör det frimodigt och med gott samvete för att därigenom proklamera med ord och gärning att Jesus Kristus är Herre!
Ni vet att vi behöver era förböner, samt det moraliska och ekonomiska stöd ni representerar i kampen för ett fritt och ostympat evangelium; uppburet av den lidande församlingen, vars verkliga kors är mer än dekoration eller trollstav för lyckosökare med privat framgångsvittring.
Hjälp oss! Läs och sprid Midnattsropet i alla riktningar och på alla nivåer! Därigenom får du del i den smälek, som egentligen är en ynnest och en verklig design på äkta kristendom, och du håller dig varm och vital i en tid då ljumheten presenteras och premieras som ädel gudstro.
Känn det som en tillgång att du behöver Midnattsropet och Midnattsropet behöver dig! I temporära och provisoriska former sprider sig Guds Ord vidare genom människor som älskar dess sälta och icke blygs för dess dårskap.
Föregående inlägg Så här började det
Nästa inlägg MIDNATTSROPET NU – En programförklaring för framtiden

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x