Ett underbart tacksägelseämne!

Midnattsropet har tryckts på församlingens eget tryckeri i många år. När tekniken gått framåt och det numera finns mycket enkla och smidiga metoder att snabbt få fram det tryckta ordet, har vi under de senaste åren sökt möjlighet att förnya vår tryckteknik.
Emanuel Johansson som växt upp i församlingen och där lärde sig den ganska krävande metoden att trycka tidningen på en gammal, gedigen offsettpress, står nu vid vår nya utrustning och berättar:
-Vi  funderade på olika lösningar, och kom fram till att den enklaste metoden för våra behov, var att satsa på digital tryckning, och nu har vi införskaffat ett par maskiner för detta. På grund av att många tidskrävande arbetsmoment försvinner, spar vi nästan en vecka i tid, när det gäller att trycka Midnattsropet. Förutom att den skriver ut materialet direkt från datorn, efterbehandlar den, så att en färdigbunden tidning kommer fram!
Genom denna förenklade metod, kan flera av församlingens medlemmar som är tekniskt kunniga vara med i framställningen. Vår bön och förhoppning är att också få fram flera skrifter. Församlingen fick nyligen en stor gåva av syskon som uttryckte önskan att den skulle vara till hjälp för litteraturmissionen, och vi tackar Gud för att detta nu blivit möjligt. Den tidning du fått i din hand, har tryckts på de nya maskinerna!

Föregående inlägg Hör du tonen från himlen?
Nästa inlägg Angreppet mot familjen

Relaterade inlägg