Röster från Bibelskolan 2011

Anne- Lie Vidén: Bibelskolan var väldigt bra och man lärde sig mycket. Märta Berg var enkel att lyssna på och hon förklarade saker väldigt bra.

Annica Rodas: Vi har haft en väldigt bra och givande bibelskola. Jag är tacksam till alla som har talat och från varje möte jag varit på har jag fått något.

Emma Boman: Bibelskolan var bra. Allt Henry sa var bra.

Glorija Vaitkevičiūté: Jag tycker att bibel-skolan har varit kul. Det är roligt när det är massa folk här, speciellt när norrmännen var här och de man brukar sakna. Några möten var väldigt bra och gripande. Det är roligt när alla samlas. Alla var här och vi samlades i lokalen och sedan gick alla ner och åt tillsammans. Man kunde samtala med människor, det var roligt.

Börje Hoff: Bibelskolan har varit bra och givande. Jag tycker David Smeds undervis-ning var väldigt bra, och även Märta Bergs under-visning om själavård. Väckelsemötena har varit bra allihopa.

Dangoule Vaitkevičiené: Jag var jätteglad när Zenonas undervisade och även Henry Daniels och David Smeds. De pratade om samma sak. Det var så djupt och min ande blev glad! Det var väldigt gripande. De kommer från olika länder och situationer men talade om samma sak, om samma väg, men från olika håll. I vår församling så behövs det budskapet. Det är väldigt viktigt.

Föregående inlägg Herre – låt ditt ansikte lysa
Nästa inlägg Himmelrikets hemligheter

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x