Profetisk varning

Midnattsropet har under hela sin historia givit klara varningssignaler om ekumenik och katolicism. Under de ekumeniska mötena G72, V77, Ö89 och L99 och vid andra tongivande tilldragelser rapporterade tidningen inte bara om vad som skedde utan var ett organ till varning och väckelse. Midnattsropet har bevittnat hur både pingströrelsen och den katolska kyrkan som från början bara var med som observatörer flyttat sina positioner. Pingströrelsen är med som deltagare medan katolska kyrkan på många sätt tagit över det ekumeniska initiativet med inriktningen att samla alla under sina vingar. Under hela denna utveckling har Midnattsropet spridits genom sina medarbetare utanför de ekumeniska lägren till förtret för många och till väckelse för några.
Av avgörande betydelse för detta var Arne Imsen, som med sin förkunnelse och profetiska gåva identifierade företeelser i tiden utifrån det profetiska ordet.
Idag är situationen den att det som för några decennier sedan krävdes profetisk skärpa för att se blivit uppenbart för alla.
Boken ”Vedergäll Babylon”, en serie bibelstudier som Arne Imsen höll 1986, är ett exempel på hans profetiska och avslöjande förkunnelse.. Läsaren förstår att varningen och risken att dras med i det babyloniska avfallet gäller alla. Budskapet manar till djup självrannsakan. Midnattsropet publicerar i det här numret det första kapitlet i boken.

Beställningsinformation: maranata.se/media
Tel: 08 – 98 56 83
Epost: bmc@maranata.se. Pris: 39 kr + porto

Föregående inlägg Jesu seger på Golgata räcker
Nästa inlägg Bli en röst för Jesus!

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x