Slut upp till Sommarkonferensen!

Maranataförsamlingen i Stockholm har återigen förmånen att hälsa dig välkommen till årets sommarkonferens på Bällsta missionscenter i Bromma.
Årets tema är Livets Andes lag som aktualiserar ett av de huvudteman som Paulus undervisar om i Romarbrevet.
För att ingen som vill delta i konferensen skall behöva stanna hemma på grund av ekonomiska skäl tar vi inte ut några fasta avgifter. Istället ger vi utrymme för den syskonkärlek och utjämning som kommer till uttryck i Nya testamentets offerprinciper.

I denna tid fylld av våld oro och ångest då människorna mer och mer, som Jesus sade skulle ske, står rådlösa vid havets och vågornas dån, ser vi fram emot ytterligare ett tillfälle att samlas för att uppbyggas på vår allra heligaste tro. Vi behöver stå rustade i tro och kärlek inför de prövningar som de brudesjälar får genomgå som väntar och älskar Jesu tillkommelse.

Dagarna den 11 – 13 juli förbereds konferensen med arbets-, evangelisations- och bönedagar.
Konferensen hålls den 14 – 19 juli. Hålltiderna är 10, 11, 15 och 19 då vi samlas till bön, bibelstudier, missionsmöten och temamöten under dagarna, och väckelsemöten i tältet på kvällarna.
Förutom församlingens vittnen medverkar Jan Egil Hafsahl, Michael Hafsahl och Paulus Eliasson med Pilgrimsfolket i Norge, Yngve och Marie Stenfelt från Danmark, Varghese Thomas med sonen Samuel från Indien, tillsammans med många fler.
Anmälan tel: 08-98 56 83 epost: info@maranata.se

Utanför lägret må hela brudeskaran stå.
Då är den fri att gå, värld o farväl.

Maranatahälsningar!
genom Tage Johansson

Föregående inlägg Midnattsropet nr 2 2015
Nästa inlägg – Vi ska söka Herren medan han låter sig finnas. Vår tid är begränsad,

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x