– Att resa runt med tältet är något av det bästa jag vet.

Jakob Hafsahl om tältmötena

Vad gjorde du under tältmötena?
 Jag gjorde vad jag kunde. Allt från att laga mat till att resa tältet till att styra ljudet under möten.

Hur gick det? Något särskilt du kommer ihåg?
 Jag tycker att det gick väldigt bra! Det var många människor som kom på mötena och budskapet var väldigt klart och tydligt. Jesus kommer och han kommer snart. Vi får inte glömma vårt uppdrag för att tiden är väldigt kort och vi måste ta tag i varje möjlighet vi får att vittna om världens enda hopp.

Var det värt det?
Att gå ut i världen och sprida budskapet är det uppdrag vi har fått. Jag tror att det är precis det som är värt något. Även om vi inte ser resultat med en gång kan det betyda mycket mer än vad vi kan se.

Har du något du vill säga till alla som inte kunde komma till tältmötena?
 Jag vill passa på att uppmana alla att bedja intensivt för alla som var på tältmötena och hörde budskapet. Att det ska börja gro och spira inombords. Vi måste även be för de tältmöten som ligger framför. Alla kan bedja, oavsett vart och i vilket tillstånd de befinner sig. Bönen har en mycket större kraft än vad vi kan ana.

Föregående inlägg -Guds Ord har första rummet
Nästa inlägg Herren står för dörren!

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x