– Det krävs att alla är med och hjälper till

Morgan Lindroos om tältmötena


Du var med på tältmötena i Kungälv och Ljungby, Varför?
Jag var med på tältmötena i Ljungby för att jag tror det är viktigt att nå ut med Bibelns budskap, speciellt med tanke på den yttersta tiden, Kristi återkomst och den kristnes kallelse att vara ”utanför lägret” och följa Jesus.

Vad gjorde du där?
Jag var med och hjälpte till med att resa och riva tältet, med att spela instrument på mötena och med andra praktiska göromål. Det ligger mycket praktiskt arbete bakom en tältmöteskampanj, och det krävs att alla är med och hjälper till.

Kan du med några ord beskriva hur det gick? Något du särskilt kommer ihåg?
Det kom mycket folk på mötena, en del från trakten, andra långväga ifrån. Mötena verkade vara väldigt uppskattade av besökarna, som för det mesta var kristna.
Budskapet var klart, oförskönat och uppmanande. Det var en stund i slutet på det första mötet som jag speciellt kommer ihåg, när man kände att Guds Ande grep tag i folk. En äldre man gick fram till förbön och en 8-åring följde efter och böjde knä bredvid. Det tyckte jag var väldigt fint.

Var det värt det?
Det var absolut värt det! Finns det egentligen något annat som är viktigare än att sprida Guds Ords ljus? Jag tror i alla fall inte det.

Har du något du vill förmedla till alla som inte kunde komma till tältmötena?
Bryt upp från allt som binder dig till jorden och blicka framåt bortom bergen! Sätt ditt sikte på himlen! Då är du där Gud vill ha dig, i sin viljas tjänst.n

Föregående inlägg – Ett rakt budskap och mycket sång
Nästa inlägg Maranatatältet 2017

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x