Grip den sårmärkta handen

Du som lider och kvider som gråter och ber Vet att Jesus i kärlek just nu till dig ser. Du som kämpar din kamp så fruktansvärt svår Lyft nu blicken och se var din Frälsare står. Vid din sida han står, och han torkar din tår. Han sin hand på ditt huvud så kärleksfullt lagt. Han står kvar där alltfort Kära själ, tänk hur stort ”Du är min, jag dig hjälper i allt,” har han sagt.”
Sorgsna själ, du som kämpar i ångestens kval Som gett upp allt ditt eget och står vid ett val. Jesu sårmärkta hand den är utsträckt till dig. Fatta tag om den nu Jesu drar dig till sig.
Ja, jag griper, o Jesus just nu om din hand Och jag känner du löser från alla de band, som ha bundit min själ och förjagat min frid. Jag nu giver mig helt tag mitt liv och min tid.
Jag är fri, o det jublar i hjärta och sinn. Jag nu känner att Jesus på nytt kommit in. Jag är hans och på nytt av hans Mästarehand, vill jag formas att passa i Himmelens land.

Karin Ljung

Föregående inlägg ”HERRENS ORD HADE MÄKTIG FRAMGÄNG”
Nästa inlägg

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x