DET GJORDE GUD!

Två personliga vittnesbörd vad Herren gjort Till Jesu ära vill jag tala om hur underbart han mött mig den sista tiden till förnyelse. Det skedde genom tältmötena i Trollhättan, där bröderna Bark och Bergagård tjänade. En mäktig Ande var utgjuten där. Jag började snart längta efter att få nåa got av det underbara som vännerna ägde där. Jag kände, att jag skulle ha gått fram till förbön, men på grund av feghet och otro gjorde jag det inte. Men Gud har utfört sitt verk i mig ändå. Jag har i många år varit troende och tillhört en fri församling, men har egentligen aldrig upplevt någon glädje och salighet i min frälsning. Men nu har Gud mött mig med bådadera. Jag kanske inte kan kalla det för Andedop, men jag känner hur Guds kraft genomströmmar mig, när jag beder, och jag tror, att han skall ge mig sin Andes fullhet med tungotal som tecken. Förut läste jag färggranna veckotidningar och hörde på allt möjligt skräp i radio, men nu vill jag helst ligga på mina knän och bedja. Det är som om jag inte finge nog av umgängelse med Jesus. Ja, så är det, när Guds Ande kommer in i hjärtat åker världen ut. Någonting som också är mig till stor välsignelse är tidningen Midnattsropet, som är en riktig kraftförmedlare. ”Du bereder för mig ett bord i mina ovänners åsyn, du smörjer mitt huvud med olja och låter min bägare flöda över.” Jag vill med dessa psalmens 0rd hälsa Midnattsropets red. och läsare. Ja, bägaren skall aldrig vara tom och vi skall aldrig vara som en torr buske på hedmarken. Nej, pris ske Gud! Vi som är frälsta skall vara som en vattenrik trädgård. Där är liv, doft och save. Så vill Gud att det skall vara. Då är vi också lyckliga i vår frälsning. Är du tom och lever ett tynande liv, lämna dig åt Jesus, ty han vill att vi skall hava liv och övernog. Han sköter om så att bägaren flödar över och du får varje behov fyllt. Du som är sjuk kan bli frisk och stark som en örn. Det fick jag själv uppleva i maj månad. Jag var på ett möte i Göteborg, där bröderna Einar Olsson och Alf Peterson från Trollhättan vittnade. Broder Peterson fick ett profetiskt budskap direkt till mig. Jag gick fram i Jesu namn. Bröderna bad för mig under handpåläggning. Där blev jag härligt förnyad till min ande och helbrägdagjord till min kropp. Jag hade haft svåra besvär i min rygg och dåliga nerver. Hade inte kunnat arbeta på sju år, men sedan den 11 maj har jag rest till Göteborg och arbetat ganska hårt. Inte en dag har jag varit hemma på grund av sjukdom sedan dess. Herren har också löst några svåra problem i min familj. Pris ske Gud! Gå fram i tro du sjuka vän, du avfälling lämna hela ditt hjärta till Jesus. Helt för Jesus, skild från världen och du skall bli lycklig. Allan Andersson Må vi – allt Guds folk genom helöverlåtelse och uthållig bön söka oss fram till kraftkällorna och där bli utrustade för helig tjänst. Jesus kommer mycket snart! Lisa Eriksson

Föregående inlägg
Nästa inlägg ”GENOM HANS SÅR…”

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x