Det är trons verk!

Fru Ellen Upplid:
”DET ÄR TRONS VERK!”

Jag är bara en av de många, som fick hjälp av Richard Hansen vid Fria församlingens märkliga möte på danssalongen Rigoletto i Jönköping.
60åriga fru Ellen Upplid i Nässjö berättar, att hon under ett års tid haft en knöl på vänstra handleden. Samtidigt har hon plågats av svår värk. Efter Richard Hansens handpåläggning har knölen försvunnit och värken är som bortblåst. Ellen Upplid svävar inte på målet, då hon berättar om helbrägdagörelsen för Aftonbladet: ”Det är trons verk”, säger hon. Jag for egentligen inte till mötet i Jönköping för att få bot för min onda arm. Men då så många andra av mötesdeltagarna gick fram till Hansen följde jag med. Då han fattade tag om min handled försvann plötsligt värken och sedan har jag inte känt av den. Den knöl, som tidigare suttit på handleden sjönk samman, och nu är den så liten, att man knappast märker den.
Fru Upplid visar fram sin arm, där man på handledens undersida kan se en knappt märkbar upphöjning.
Många av dem som Stod intill mig bevittnade händelsen. Jag känner mig mycket tacksam över att på det här sättet få bli befriad från värken i armen. Ellen Upplid är lite förvånad över den uppståndelse Richard Hansens verksamhet som helbrägdagörare väckt. I kraft av sin tro finner hon ”botandet” helt naturligt. Så långt Aftonbladet.
Fru Ellen Upplid är icke den enda som upplevde ett gudsingripande till sin kropp då vår amerikanske broder var här. Flera mycket märkliga helbrägdagörelseunder inträffade. En tidning påstod att det icke blev något under i Örebro, men just i det möte då skribenten var närvarande, skedde förunderliga ting.
Det blir nog tillfälle att återkomma med flera vittnesbörd.
En broder blev helad från ett långvarigt rygglidande, en syster tackar idag Gud för att en svulst, som hon hade i ena bröstet smalt ihop och försvann 0. s. v. För allt ger vi Gud äran! ”Hos Herren är makten!”

Föregående inlägg ”Jag vet egentligen icke vad de var missnöjda med.”
Nästa inlägg I-KABOD

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x