Kortnytt

Broder Agne Bark med fru har nu slagit sig ner i Norrköping. De har från början fått gå i förutberedda gärningar på denna plats. Den relativt nya Norrköpings Fria Församling har redan begåvats med egen lokal, Visserligen primitiv Imen ändamålsenlig, i den gamla Emanuelskyrkan. Gud går fram även där till själars frälsning, sjukas ‘helande och dop i Anden. Den första dopförrättningen har redan hållits i Norrköpings ‘badhus och församlingen är gripen av tro och inspiration för nya segrar. Vi önskar dem i fortsättningen Guds rika välsignelse i sin gärning!

Föregående inlägg Den som tror och bliver döpt
Nästa inlägg ”Jag vet egentligen icke vad de var missnöjda med.”

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x