Midnattsropet

MIDNATTSROPET
Under de senaste månaderna har vi genom verksamheten och tidningen fått många nya vänner på olika platser i landet. Vi har blivit inbjudna åt olika håll för möten, men det lhar varit möjligt för oss att uppfylla endast en liten del av sådana önskemål. ”Kom till oss. Vi ordnar lokal och svarar för kostnaderna i samband med mötena”. Så har det låtit i brev och telefonsamtal från när och fjärran. Vi är tacksamma för dörrarna, som har öppnats för oss, men vår begränsning gör att vi icke hinner komma till er alla på en gång, Men nu vill jag ge er ett förslag. Samlas till bönemöten. Bed om kraft från höjden till att bli levande vittnen där ni bor och verkar, och bed att Gud tar ut Andesmorda vittnen, som vågar stå för Herrens räkning i denna mycket svåra tid. Det är av stor betydelse att bönens Ande :får vara verksam, ty då kan förunderliga ting ske. Det kanske icke blir så många som samlas de första gångerna, men vad har det för betydelse. Jesus har lovat vara närvarande varhelst två eller tre samlas i hans namn.
A. I.

Om Midnattsropet
I föregående nummer påbörjade jag en artikel om Köttslig enhet Andlig splittring, som skulle ha fortsatt i detta nummer. Vissa förhinder ihar emellertid gjort att fortsättningen av denna artikel får stå över till nästa månad..
Så en viktig sak! Säkerligen finns det vänner i vår läsekrets, som skulle vilja vara med och sprida Midnattsropet. Många är redan i verksamhet i denna mission men ännu finns det plats för många fler. Låt tanken åtföljas av handling. Sänd oss några ord och beställ det antal exemplar du önskar. Av närmast föregående nummer finns det ett litet antal kvar.
A. I.

Föregående inlägg Frälst, döpt i Anden och hotad!
Nästa inlägg WERNER SÄLLSTRÖM har fått bembud

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x