Den som tror och bliver döpt

NORRKÖPING: NORRKÖPINGS FRIA FÖRSAMLING hade lördagen den 10:e sin första dopförrättning i Varmbadhusets Simhall., Efter dopförrättningen hölls ett nattmöte i lokalen. Mötena var välbesökta och en härlig frigörande trosatmosfär var rådande. Broder Enoch Carlsson, som till stor välsignelse har tjänat under vår mötesserie, frambar Herrens ord och sångarskaran sjöng med *hänförelse till Herrens ära. Det är underbart att se hur bålverk ooh tankebyggnader störtar samman och människor kapitulerar inför levande Gud. Broder Arne Imsen har även besökt oss under veckan som gått, och vi tackar Gud för Vår broder, som fått en särskild nåd från Gud att hantera Andens svärd. Mäktiga helbrägdagörelseunder har skett och vi upplever hur allt fler får syn på rikedomarna i Kristus, och gör anspråk på de himmelska tillgångarna. Gud har i sanning begynt. Förnyelse och frälsningsströmmen går fram. Framåt mot nya segrar. Agne Bark Lördagen den 3 febr. hade Vi glädjen se fem Vänner gå lydnadsvägen. Broder Arne Imsen döpte ooh Broder Agne Bark från Norrköping predikade Guds ord. Badhuset var till trängsel fyllt av intresserade. Vid en överblick av menigheten befanns den största delen bestå av ungdom och åter ungdom. Det förefinns en djup längtan hos ungdomen, fast de kanske inte kan definiera sin längtan själva. Men kommer man dem in på livet Visar det sig, att de önskar se verkligheterna i kristendomen. Mätte de nu få sin längtan uppfylld alla dessa som ännu ej haft sitt tillfälle. De följer nu intresserat med i mötena och en efter en av dessa vinddrivna själar lämnar sig åt Jesus. Dopkandidaterna var jublande lyckliga och prisade Jesus i den stora simbassängen, med upplyftad arm och rungande hallelujarop. En ung frälsningssoldat, som kommit till klarhet om dopet, prisade Gud med stor frimodighet i dopgraven. Broder Imsen talade inspirerande till dem och uppmanade dem att gå vidare på vägen med Jesus, som frälst dem så underbart.

Föregående inlägg Från Richard Handens möten
Nästa inlägg Protestskrivelse till Radionämnden

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x