Mitt vittnesbörd

Kurt Petersén 

Jesus skall ha äran för allt det underbara, som sker ibland oss. Vi får se märkliga under och tecken på Våra möten. Det skall vi tacka Gud för. Det är härligt att vara med bland den jublande skaran, som tågar mot himmelen. Jag är 15 år och det är underbart att få vara med på Vägen, när man är ung. Det är 10 månader sedan jag fick uppleva denna härliga frälsning. Förut vandrade jag ute i synden och gick långt borta från Herren. På kvällarna spelade jag med i ett rockband ute på olika dansbanor. Jag tjänade Satan flitigt med både det ena och det andra. Så kom Jesus in i mitt liv. Han renade mig och löste mig härligt från all synd och orenhet.

Har Vi inte en underbar Jesus! Det ingen människa kunde göra det gjorde Jesus. Halleluja! Nu får jag av bara nåd vara ute och vittna för mina medmänniskor om denne gode Frälsare. Och jag har varit med på möten, där Gud verkat underbart. – På alla möten där jesus får verka fritt, där händer det alltid något härligt. Vi har en vidunderlig jesus. Vi vet, att väckelsen har kommit. Nu har vi bara att ta emot allt det som Gud vill ge oss.

När Jesus vandrade här nere på jorden, så botade han alla sjuka, löste dem som var besatta och hjälpte alla som var i nöd. Vi vet att jesus Kristus är densamme och att han gör samma kraftgärningar idag som förr. Ära vare hans underbara namn! Det skall vi prisa Herren för! Jesu-s dog på Golgara för att alla människor skulle få evigt liv. Därför vill jag säga till dig, som inte är frälst! Lämna allt i Herrens hand! Han löser dig från all synd. Han kastar alla dina synder i glömskans hav och kommer dem aldrig mer ihåg. Du skall veta, att Jesus vill inget hellre än att frälsa dig. Han älskar alla människor, men han hatar synden. Därför vill han frigöra varje människa från Satans band. Är inte det härligt? Jag tycker att det är fantastiskt. När Jesus kommer tillbaka, skall vi som tillhör honom få följa med hem ’till himmelens härlighet. Skall du vara med den dagen, måste du ge dig helt för Jesus. Det är underbart att ta emot alla de Välsignelser som Gud ger. Sök Jesus medan tid är!

MARANATA.

Kurt Petersén.

Föregående inlägg Till MIDNATTSROPETS läsare
Nästa inlägg Några uttalanden av Lewi Pethrus om andliga väckelser

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x