Väckelsen är här!

ARNE INGVARSSON Edra hjärtan vare icke oroliga. Tron på Gud; tron ock på mig. Joh. 14:1. När jag började att gå på den fria församlingens möten var jag lite undrande hur det verkligen var på deras möten. Jag kände emellertid från första stund att det var ‘liv och hänförelse i dessa möten, så jag började att trivas mycket gott där bland vännerna. Nu är jag med i den fria Väckelsen och fröjdas över vad Gud ‘har fått utföra *i mitt liv. Gud har förlåtit mig alla mina gamla synder och kastat dem vi glömskans väldiga hav. Han *har förnyat mig i anden och jag känner mig nu så lycklig 7och *glad över vad Herren har gjort mig. Jag är nu ute och förkunnar frigörelsens evangelium för människorna. Det har varit en underbar tid för mig, fast det har varit kampfyllt mången gång. Jag är glad över att det är så många som har bedit för mig, det ‘har varit en styrka för mig. Jag har också erfarit underbara stunder på knä inför Herren i min ensamhet. På olika platser har jag sett och erfarit hur Gud gör under, frälsar Asyndare, botar sjuka och :döper i Anden. ”Gud är *dens’armme som fordom, Jesus är verksam ännu..” Halleluja! Broder Kurt Petersén och jag är för tillfället i Borås och förkunnar frigörelsens evangelium. Vi har haft underbara och härliga möten där vi erfar just ;nu att väckelsen bryter fram. Jag har länge känt att jag skulle fara dit :och jag bad att Gud skulle giva mig ett tecken på att det var riktigt så det ej var utav mig själv. Så i ett enda nu kom jag i kontakt med vännerna där nere och fick i anden erfara, att jag skulle vara där en tid. Det första mötet broder Kurt och jag hade i Borås var ett bönemöte. Det var ej många samlade, men det var ett mäktigt möte. Vi fick då uppleva hur en syster fick möta Jesus och bli helad till sin kropp. Hon kom dit febrig och sjuk och hade haft eksem i öronen en längre tid. Vi sade till henne att om hon trodde att Gud kunde hela henne, så skulle vi bedja för henne. Hon trodde det ooh broder Kurt och jag *lade händerna på henne ‘och [bjöd i Jesu namn sjukdomsanden att vika ifrån henne. I ett enda nu blev hon helad. En annan syster där i mötet blev döpt i den Helige Ande. På onsdagskvällen hade Vi offentligt möte, då vi hade besök av sångarna från Trollhättan. Guds ande var mäktig över oss då. Flera fick möta Jesus till förnyelse. På torsdagskvällen fick vi bedja för en syndare, som kom direkt från gatan in i eftermötet. Han hörde bönebruset, kom in och fick möta Jesus och blev härligt frälst. Vi har också haft möten på torget för att nå människorna med detta frigörande budskap. Ofrälsta människor, som var gripna av det evangelium, som frambars i tal och sång, såg vi där. På möüena i Folkets Hus Bsral under lördagen och söndagen samlades mycket folk för att lyssna till evangelium. Vi fick då i stora mått erfara hur Gud verkade ‘och människor blev förkrossade; Flera själar blev frälsta och fick uppleva syndernas förlåtelse. Det var också många som bev döpta i. anden och helade från sina sjukdomar. Vi har bedit om väckelse. Nu skall Vi endräktigt tacka Gud för den väckelse, som går fram över hela vårt land. Du som läser detta och känner att även du vill bli en själavinnare på Herrens åkerfält. Gå också du inför Herren och bed om kraft och Herrens ledning. Du skall få erfara rik välsignelse i detta arbete för Herren.

Föregående inlägg Från Finland
Nästa inlägg “När han åter upprättade Sion”

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x