Från Finland

Bröderna Arne Imsen, Agne Bark och Kurt Petersen besökte under Midsommarhelgen Finland på en inbjudan av Norrskata Pingstförsamling. Runtom från öarna i den Finska skärgården hade vänner samlats till bönhuset för att lyssna till evangelii budskap. Herrens härlighet var uppenbar på ett mäktigt sätt till läkedom och förnyelse och redan i första mötet förmärktes ent vakuum för detta fulltoniga evangelium. Ãnyo blev det bekräftat att där Guds levande ords utsäde för lyssnande öron att gå in i, och positiva och öppna hjärtan att gro i, då föds där en levande tro som griper om himmelens rikedomar och upplever dem som en realitet. I denna atmosfär! faller alltid vederkvickelsens särlaregn med åtföljande gottgörelse för förlorade årsgrödor. Alla förnam hur tron på det gamla, men alltid nya, friska och levande evangeliet växte sig starrkare för varje möte.
Vi gjorde även ett för oss personligen intressant och säkerligen för Jesus angeläget besök på en dansbana på Midsommarnatten, där vi sjöng och spelade till Herrens ära för en ganska stor ungdomsskara.
På söndagskvällen åkte vi med motorbåt till Korpo där vi efter en sångstund ute i det fria samlades i byns bönehus till ett härligt jubel och frigörelsemöte. Många begärde förbön och Andens suveräna kraft var verksam. Vi tror på beståndande frukt av detta Finlandsbesök och tackar och lovar Herren för att han sett till Nordens folk och sänt oss denna brudeväckelse i midnattstid. Maranata.
Agne Bark

Från Finland skriver broder Fingal Rudstam.
Får på hela församlingens vägnar tacka för besöket. Vi äro alla glada och gränslöst tacksamma till Gud för Ert besök.
Det var icke bara en konferensförnyelse vi fick uppleva utan en andeförnyelse som förblev och tycks förbliva. Amen! Guds kraft är så verksam på bönemötena nu att den slår ned de bedjande till golvet med våldsam kraft, och alla prisar Gud på ett förnyat sätt. Hallelujal
Så många helbrägdagörelser som vi skådat från mötena här har vi aldrig förut upplevt i denna församling.
Nu längtar församlingen att leva kvar i allt detta som de fick smaka och se.
Du får med all frimodighet nämna om det i Midnattsropet att tecken och under av icke vanligt slag bevisades genom Herrens kraft.

Föregående inlägg “Regn, regn!”
Nästa inlägg Väckelsen är här!

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x