Väckelsen bryter fram i Stockholm

Jesus Kristus är densamme. Han frälsar syndare, botar sjuka och döper i Helig Ande. Detta har Vi sista tiden fått se och uppleva i Stockholm där en mötesserie började den 11 augusti. Mötena hölls över två veckohelger på Nalen, vilken var helt fullsatt.

Budskapet om Jesu fullständiga seger över synd och sjukdom och om hans snara återkomst tränger rakt igenom hjärtana. Ingen kan gå oberörd från mötena utan alla ställs inför valet ja eller nej till Jesus Kristus och Hans verk. I varje möte har själar mött Gud till frälsning. Raggarungdom direkt från gatan kommer till Jesus och avfällingar finner Gud på nytt. Det är härligt. Halleluja!

I sista mötet på Nalen verkade Guds Ande på ett sällsamt sätt. Skaror sökte Gud till frälsning, helbrägdagörelse och andens dop. Och Herren stadfäste sitt ord. Man föll i armarna på varandra, grät, skrattade, jublade och sjöng till Herrens ära. Många har blivit andedöpta och helbrägdagjorda.

Mötesserien fortsätter nu i andra lokaler. Söndagen den 26 augusti hölls Maranata-församlingens första dopförrättning, då tio Guds barn döptes till Kristus. Lokalen var då sprängfylld långt innan mötesdags och grindarna utanför måste låsas. Dörrarna stod emellertid öppna och budskapet om en levande Kristus förd-es ut till en stor skara på gatan utanför.

Guds ord har förkunnats av Arne Imsen, Lars Wedin, Enoch Carlsson, Erik Gunnar Eriksson, Henning Thulin m. fl. och en jublande sångarskara.

Väckelsen är ett faktum!


Maranata! 
Nils-Göran Nilsson 

Föregående inlägg Falsk och sann förkunnelse
Nästa inlägg Högljudd lovsång polisbevakas

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x