Hälsning från Borås

Kurt Petersén

Elden sprider sig över hela vårt land. Jesus verkar på ett underbart sätt. Maranataförsamlingen i Borås har härliga möten. Väckelsens underbara ande har gripit en skara, som nu verkar för Jesus. Människor som förr vandrat borta från Gud, har fått uppleva härlig frälsning. Andra har blivit döpta i den Helige Ande och talat i tungor, sjuka har blivit helade och många har blivit härligt förnyade. Mötena i Borås har pågått några månader och Gud har uppenbarat sin väldiga kraft. Det har varit olika vittnen där och Gud har varit med dem alla. Det är underbart att se vad Gud gör. Tisdagen den 25/9 besöktes Borås av bröderna Leif Karlsen, Skien, Donald Bergagård, Jönköping och Kurt Petersen, Örebro. Det var ett möte där var och en fick något särskilt av Gud. Bröderna sjöng och spelade om Jesus och anden verkade på ett härligt sätt. Många prisade Gud och hela lokalen var fylld av Guds kraft. Broder Leif Karlsen predikade om den store läkaren JESUS. Det var många som begärde förbön den kvällen. Och Jesus mötte alla dem som sökte honom. Det lovar vi Herren för. Gud stadfäster sitt eget ord. Vi skall bedja för att väckelsen i Borås må bryta fram på ett ännu mäktigare sätt. Vi vet att detta bara är början på det som Gud skall göra. Gud skall ha all äran. Maranata.

Föregående inlägg Falsk och sann förkunnelse
Nästa inlägg Väckelse i Skandinavien

Relaterade inlägg