Jesus helade mig

Birgitta Axling 

Jag har varit frälst i elva år, men nu har Gud öppnat mina ögon. Jag tycker bibeln har blivit ny för mig. Jag har fått se skatter som jag aldrig förr sett.

I våras var jag mycket sjuk. Jag gick och väntade på att få komma in på lasarettet för operation. Ingenting som jag åt fick jag behålla, inte ens te och skorpor. Kvällen innan pag skulle läggas in på sjukhuset gick jag på möte. Efter mötet var det två trossyskon, som bad för mig. Ära ske Herrens namn! Han helbrägdagjorde mig, halleluja. Han uppenbarade, att det som står i Hebr. 13:3 fortfarande är sanning. Efteråt kunde läkarna intyga, att jag var fullt frisk. De kunde inte förklara hur det gått till, men Jesus förmår. Halleluja!

Sedan har jag fått uppleva hur Herren har fört sitt får ut på grönbete. Det vill säga, Han har döpt mig och utrustat mig med den Helige Andes gåva. Jag har fått uppleva nådesströmmar från himlen. Det är upplevelser som inte går att förklara.

Du som inte har upplevt detta, kom och hämta ut det som Herren vill giva dig. Till dig som är en bönesjäl, vill jag säga, bed för Herrens vittnen att de må få kraft från Herren att stå trogna.

Ps. 150

Föregående inlägg Jag mötte Jesus på ett Maranatamöte
Nästa inlägg Friden vid Jesu hiärta

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x