Aktuellt

Guds folk håller på att frigöra sig från mänskliga system och organisationer. Det är brytningstider och många säger farväl till det gamla sammanhanget för att gå en fri väg. Det innebär att bli befriad från fåderne’arvda meningar och tånkesått. Det innebär att lämna allt det, som man under årtionden sett som det enda riktiga. Gud vare lov, att församlingen vaknar upp ur sömnen för att iklåda sig sin makt. Jesus vill, att vi i denna sena tid skall gå in för att rädda de förlorade och lämna allt ovåsentligt åt sidan. Långe nog har Guds församling beblandat sig med världen. Men nu pågår en reningsprocedur. Många har fått upp sina ögon för det enda nödvändiga och går nu med hela sin själ in för att leva och verka endast för Honom, som gjort allt för att vi skall nå målet, det himmelska Jerusalem.

B. Imsen. 

Vi vill publicera ett utav de många brev som har skrivits och skrives i dessa dagar:

Till Filadelfiaförsamlingen, Malmö 

Då Gud av nåd låtit en ny våckelsevåg – Maranata – bryta fram i vårt land, anse vi det som en förmån att få vara med i densamma. Av denna anledning önska vi uttråda ur Filadelfiaförsamlingen och Vi vill samtidigt av hjärtat tacka för de gångna åren och de andliga vålsignelser vi fått åtnjuta i Församlingens gemenskap. Vi önska Filadelfiaförsamlingen Guds rika välsignelse i fortsättningen.

Malmö den 25 augusti 1962 Fridshälsningar

Axel och Karin Larsson Mona Larsson

Föregående inlägg Från Norrköping
Nästa inlägg Glöm inte missionen

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x