Brev från läsare

Hälsning från två av våra läsare

Hoppas allt är väl med alla i församlingen. Gud välsigne er alla. Vill sända ett bidrag till er skola och fängelsemissionen i Santo Domingo. Kanske det kan bli lite extra till barnen och församlingen i fängelset till julen. Ni vet bäst vad som kan glädja dem.Tack för Midnattsropet. Tycker det är underbart höra att Guds verk går framåt i olika delar av världen. Världen blir mer och mer uppfylld av våld, det mörknar omkring oss, men ljuset från Herren lyser klarare för oss som tror, men som världen inte ser.The Lord bless youIrma M Nelson—-Kära vänner!Sedan terrororganisationen ”Hizbollah” utlöst ett 33 dagars krig råkade också Haifa i farozonen. I Ebenezerhemmet har vi – med korta andningspauser tätt intill vår byggnad – tillbringat den mesta tiden i luftskyddsrummet, påfrestande särskilt för äldre människor. Ingen av våra utländska volontärer reste hem. Medan runt omkring oss raketer slog ned – det blev döda och sårade, förstörda hus och affärer – höll Herren på ett underbart sätt sin skyddande hand över oss. Därför önskar jag också av hela hjärtat tacka er alla som bett för oss. [- – -]Med välsignelseönskningar från Israel.
PS Tack för tidningen! Så bra att det gamla namnet kom tillbaka!

Föregående inlägg Går sakramentalismen mot en ny glansperiod i Sverige? (Del 1)
Nästa inlägg Skolans värdegrund i kris…

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x