Bered dig att möta din Gud!

Appell av Ulla Näsholm

När man ser utvecklingen och hör vad som händer och hur man förvränger bibeln på det sätt som sker i vår tid, förstår man att vi lever i den yttersta tiden. Därför är jag så tacksam att vi får lära oss vad bibeln säger i olika frågor. Guds ord är ju fundamentet och vill vara fundamentet för våra liv. Jag har ett bibelord som passar väldigt bra för den situation som nu är i Sverige, där man är beredd att anpassa bibeln efter den moderna tiden.

Det är en vers ur profeten Amos bok. Amos var sänd till Guds folk Israel, och han predikade för dem. Det var ju Guds folk, religiösa människor, men ändå säger han:
-Bered dig, Israel, att möta din Gud. (Amos 4:12)
Så sa Amos till sina samtida. Det här var länge sedan, det handlade om folket Gud själv hade utvalt. Jag vill ställa fram denna maning också till oss: ”Bered dig att möta din Gud”. Det är en maning man får ställa sig personligen, men också säga till nationen: Bered dig, Sverige, att möta
din Gud. Det gäller att förstå vilken dom som vilar över det här landet. Det handlar om att omvända sig, att bereda sig möta Gud som nation.

Det kanske inte kan påverka utvecklingen så mycket, men påverka såtillvida att individer kan omvända sig och bereda sig att möta Gud. Du som läser detta; bered dig att möta din Gud. För Gud kallar på dig. Han sände sin son Jesus Kristus för att uppsöka och frälsa det som var förlorat. Därför vill vi uppmana dig: Bered dig att möta din Gud. Vi förstår att tiden måste vara väldigt kort, när man kan trampa Guds bud under fötterna som man nu gör i Sverige. Det är sådan förvirring och sådan laglöshet. Det känns som om Gud måste döma oss. Därför vill jag understryka detta: bered dig att möta din Gud.

Men du, som kanske inte rörs av de stora frågorna, kanske inte riktigt förstår, du ska veta att Gud också söker dig personligen till frälsning. Därför: Bered dig att möta din Gud. Bered dig att ta emot Jesus Kristus som din personlige frälsare, så att denna stund får bli ett tillfälle för dig att förstå att Gud som har skapat dig att leva i hans gemenskap och följa Jesus Kristus, att du kan få
möta honom. Gud välsigne dig att ta emot Guds eget ord och Jesus Kristus som din frälsare.

Föregående inlägg
Nästa inlägg Ser du en lucka i muren – ställ dig där!

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x